Норвегия победи България с минималното 1:0

Норвегия победи България с минималното 1:0
A A+ A++ A

Отборът на България допусна загуба от Норвегия с минималното 1:0 на националния стадион "Васил Левски" в мач от квалификациите за Европейското първенство във Франция следващото лято. По този начин "лъвовете" се сбогуваха с шансовете си за класиране на поредния голям форум, тъй като до края на квалификационния цикъл остават три мача,

Срещата започна с натиск на гостите, като още в първата минута те стигнаха до корнер, но защитата на България се справи добре и изчисти далеч от вратата на Божидар Митрев.

До 10-тата минута играта на националния стадион се поуспокои, като двата тима предимно пазеха топката в средата на терена и търсеха свободни пространства за извеждащи пасове.

Постепенно играчите на Ивайло Петев започнаха да "показват зъби" и опитаха няколко остри атаки по двата фланга. В 20-тата минута Хьогли фаулира Илиян Мицански на границата на наказателното поле в дясно, а зад топката застанаха Ивелин Попов и Георги Миланов, като първият отправи хубав удар по край стената в близкия ъгъл, но вратарят на норвежците внимаваше и изби в корнер. При последвалото центриране не се стигна до нищо интересно.

Постепенно нивото на игра отново спадна, като скандинавците опитаха да наложат натиск, но защитата в бяло се справяше отлично пред погледа на Митрев.

Всичко най-интересно от срещата може да видите на този линк.

#България #Норвегия #квалификации

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници