Президентът на Майкрософт за Източна Европа гостува на INDEED WE CAN 2015

Президентът на Майкрософт за Източна Европа гостува на INDEED WE CAN 2015
Снимка: Microsoft
A A+ A++ A

Президентът на Майкрософт за Централна и Източна Европа Дон Грантъм пристига за първи път у нас, ще открие техническата конференция INDEED WE CAN (''Наистина можем'') и ще бъде сред лекторите на събитието. Това съобщиха организаторите от Майкрософт България.

Преди да се присъедини към екипа на Майкрософт и да поеме длъжността президент за Централна и Източна Европа, Дон Грантъм е заемал поста старши вицепрезидент в Hewlett-Packard. Дон Грантъм има и девет години опит в Sun Microsystems като вицепрезидент глобални продажби и услуги.

Платформата INDEED е наследник на емблематичните за технологичните среди „Дни на Майкрософт“, посветени на иновациите, създаването на контакти, информацията, предприемачеството, новите знания и развитието. Наименованието INDEED, от една страна, носи смисъла на израза „в действие", а от друга – е събирателно за основните ценности на компанията: Innovation (иновации), Networking (свързване), Data (данни), Entrepreneurship (предприемачество), Education (обучение), Development (развитие). 

„Това е поредното доказателство за значимостта на събития като INDEED, не само за ИТ сектора в България, но и за бизнеса като цяло. Гордеем се с добре познатите Дни на Майкрософт, Microsoft Industry Week, Microsoft In Charge, In Touch и много други. Всички тези събития допринесоха за разбирането и досега с бизнеса, институциите, разработчиците, клиентите и партньорите ни”, заяви Петър Иванов, изпълнителен директор на Майкрософт България, съобщиха от компанията.

 

#Майкрософт #България #конференция #лектор #ИТ сектор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"