55-годишен уби с удари по главата приятелката си рускиня в Бургас

55-годишен уби с удари по главата приятелката си рускиня в Бургас
Снимка: е-Burgas
A A+ A++ A

Пиянско гостуване завърши със смърт в бургаския ж.к. „Лазур“, където 53-годишният Димитър преби до смърт 56-годишната си приятелка Наташа, съобщават електронните издания в морския град.

Убитата е от руски произход, постоянно пребиваваща в България и е била приведена в безпомощно състояние, информират от областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал около 3:30 тази сутрин във вх. „В“ на бл. 113. Сигналът е подаден лично от убиеца, който позвънил на 112, след като осъзнал какво е причинил на приятелката си.

Дошлите на място полицейски служители и екип на Центъра за спешна медицинска помощ към МБАЛ – Бургас само констатирали смъртта на жената. По първоначални данни двамата се събрали в нейното жилище и започнали да пият. Впоследствие между тях възникнал скандал и Димитър се нахвърлил да бие.

Съседи на убитата разказаха пред криминалистите, че снощи, около 23 часа се чули страшни викове, но не са предполагали какво се е случило.

„Беше конфликтна жена, не я познавахме много добре. Живееше сама, но постоянно някакъв мъж идваше при нея“, коментира съсед на Наташа.

Трупът на жената е транспортиран в Катедра „Съдебна медицина” при МБАЛ- Бургас за аутопсия. Димитър Р. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

#Бургас #убита

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"