Откриха мъртъв изчезналия Момчил Семерджиев от Пловдив

Откриха мъртъв изчезналия Момчил Семерджиев от Пловдив
A A+ A++ A

Откриха мъртъв изчезналия студент от Пловдив. Тялото на 20-годишния Момчил Семерджиев е намерено снощи в подножието на скала в северната част на Младежкия хълм в града.

Сигналът за намерен труп е подаден около 19:40 ч. в неделя на телефон 112 от граждани.

От полицията обясниха пред Дарик, че трупът е в много напреднал стадий на разложение и са назначени експертизи. В него са намерени документите за самоличност на изчезналото момче. Открити са още пари, и лични вещи, което означава, че Момчил не е станал жертва на грабеж, обясниха от областната дирекция на МВР.

Няма данни за следи от насилие по трупа и не може да се говори за убийство. Това съобщи за Дарик началникът на отдел „Криминална полиция" Николай Кирков.

Най-вероятната версия за смъртта на момчето е нещастен случай, но не се изключва и самоубийство.

Долните крайници на Момчил са били строшени. Най-вероятно това се е получило при падането на момчето отвисоко, каза говорителят на районната прокуратура в града Атанас Илиев. Той потвърди, че няма данни за насилствена смърт.

Касае се за трагичен инцидент, каза говорителят. По случая е образувано досъдебно производство за скланяне към самоубийство и последвало такова, каквато е рутинната процедура при подобни произшествия.

Все още не е ясно дали студентът е бил сам на Младежкия хълм или с някой друг, добави Атанас Илиев. Разследващите се надяват в най-скоро време да стигнат до истината.

При първоначалния оглед на трупа не са открити следи от пробождания или побой. Остава въпросът дали Момчил не е бил бутнат от някого.

Родителите на изчезналия преди повече от две седмици младеж все още не са разпознали тялото. Днес предстои втори оглед на местопроизшествието.

Момчил Семерджиев изчезна на 19 септември през нощта броени дни, след като се върнал от бригада в САЩ. Близките му нямат обяснение за случилото се. „Беше в приповдигнато настроение. Беше щастлив, че се връща вкъщи и ще види познатите и приятелите си", разказа преди няколко седмици пред Нова телевизия брат му, Явор.

За да отпразнуват завръщането му, на 18 септември Момчил събрал приятелите си вкъщи. След полунощ се качили на Альоша и всеки тръгнал да се прибира.

„Към 01:00 - 01:30 ч.получих обаждане от него, че е пред вкъщи и трябва да му пусна ключовете, защото той нямал в него. Аз тогава не бях вкъщи и му казах, че след около 15-20 минути ще се прибера и трябва или да ме изчака или да звънне на нашите родители, които са си вкъщи. След 20 минути се прибрах, но него го нямаше", обясни тогава Явор.

#студент #Пловдив #Момчил Семерджиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници