Цветанов: ГЕРБ не прави черен пиар

Цветанов: ГЕРБ не прави черен пиар
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

ГЕРБ категорично и по никакъв начин не си е позволявала да се занимава с организирането на черен ПР срещу когото и да било. Това заявява председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в официален отговор във връзка с обвиненията на Реформаторския блок.

По-рано предизборният щаб на Реформаторския блок (РБ) изпрати писмо до Предизборния щаб на ГЕРБ "във връзка с тенденциозни платени материали в медиите" срещу лидери на РБ. От Блока попитаха има ли решение на щаба на ГЕРБ за организиране на черен пиар срещу РБ и неговите лидери, включително и министри от коалиционното правителство на ГЕРБ и РБ.

Цветанов посочва, че ГЕРБ не финансира материали в медиите срещу политическите си партньори или опоненти. Той моли в духа на толерантността, да не се правят подобни опити за внушения в тази посока. 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ посочва, че единственият тон, който структурите на ГЕРБ използват, е позитивният и градивен тон.

Цветанов допълва още, че "ГЕРБ ще участва в предизборната кампания само и единствено с градивни политики и програми за развитие на всички български общини”.

#Цветан Цветанов #ГЕРБ #реформаторски блок

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"