Максим Бехар получи световната награда за най-добър мениджър

Максим Бехар получи световната награда за най-добър мениджър
Снимка: M3 Cpmmunications Group, Inc.
A A+ A++ A

Българският PR експерт Максим Бехар получи в Торонто наградата си за най-добър мениджър в света. Това стана на галавечеря в Ritz Carlton, организирана от престижните американски награди Stevie Awards, често определяни като „Оскарите на бизнеса“.

Златната статуетка за първото място в категория „Мениджмънт“ за „Най-добър изпълнителен директор за 2015“ бе връчена на Бехар от основателя на наградите – Майкъл Галахър.

„Посвещавам тази награда на всички мои колеги и партньори, с които през годините съм работил в M3 Cpmmunications Group, Inc., и особено на тези, с които работя сега“, каза Бехар в речта си пред аудитория от близо 500 души от целия свят.

Той поздрави новия канадски премиер Джъстин Трюдо и благодари за чудесното гостоприемство на държавата му на тази изключителна церемония.

Първото място бе спечелено за първи път от българин в конкуренция с над 1800 кандидати от целия свят за тази категория.

Максим Бехар е президент на Световната PR асоциация (ICCO), както и председател на Борда на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария.

В същата класация агенцията на Максим Бехар – M3 Communications Group, Inc., спечели бронзов медал в категорията „Най-добра PR агенция в Европа“, като „признание за двадесетте години изключителни постижения на компанията, високия й професионализъм, огромния брой доволни клиенти и заслугите на целия екип за развитието на PR бизнеса в България“.

„Беше твърде вълнуващо, такава награда вероятно се получава само веднъж в живота, и то в такава конкуренция. Но тя показва, че България е страна, напълно конкурентна на всяка друга в света, в която бизнесът може да се прави точно и почтено, стига да имаш нагласа за това. Да правиш почтен и успешен бизнес е по-трудният път не само в България, но и навсякъде, за нас обаче той е единствено възможният и тези поредни награди са ясен знак, че с много труд и особено с много иновативност успехът винаги идва“, допълни Бехар.

#Максим Бехар #Бехар #Inc.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"