Дончо Барбалов ще поеме временно направление "Транспорт" в Столичната община

Дончо Барбалов ще поеме временно направление "Транспорт" в Столичната община
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Дончо Барболов ще поеме и ресор транспорт в Столичната община. От 2011 година той е назначен за заместник-кмет по финанси, а от миналата година отговаря и за здравеопазването.

Барбалов поема поста, след като Любомир Христов подаде оставка в края на миналата седмица, заради скандал с обществена поръчка.

„Директорите на дирекции продължават да работят. Имам цялата информация от господин Христов за движението и работата по различните проекти, включително по проекта за интегриран градски транспорт докъде са стигнали, така че със сигурност ще направим всичко възможно да не се спира работата по нито един проект. Ще продължим да работим нормално“, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова..

„Експерт, добре образован, с комуникативни умения, човек, който да може да влезе с летящ старт, за да не се прекъсва работата. Това е най-важното, затова разчитаме и на екипа на господин Христов, който в момента работи, и на господин Барбалов, госпожа Савина, госпожа Бояджийска, колегите, които много тясно работят с този ресор“, посочи още Фандъкова.

 

#Столична община #кмет #Йорданка Фандъкова #Дончо Барбалов #финанси #здравеопазване #градски транспорт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"