Груевски: Народът е срещу дестабилизацията

Груевски: Народът е срещу дестабилизацията
БГНЕС
A A+ A++ A

В условията на остра политическа криза управлявалата доскоро партия ВМРО-ДПМНЕ излиза с нов проект на партийна програма. Това обяви в свое обръщение нейният лидер Никола Груевски.

В основата на ВМРО-ДПМНЕ е да защитим нашата държава и ви уверявам, че ще успеем и ще победим, защото народът е силен, с ясно съзнание и много добре знае какво се случва. И когато е тежко, ВМРО-ДПМНЕ, винаги е била с народа, около ВМРО-ДПМНЕ се събирали всички, които обичат свободата и независимостта на страната, заяви Груевски.

Справяли сме се с много опасности и накрая сме преодолявали предизвикателствата с мъдрост и правилен избор на решения, водейки се винаги от националните и държавни интереси и интересите на народа, добави той. По думите му „политическата криза ще се разреши и всички ще излезем много по-силни от всичко това, но и по-мъдри. Няма по-голяма сила от народа, а всеки, който е тръгнал срещу народа“, изтъкна политикът.

Народът застава срещу сценариите за дестабилизация, срещу разрушаването на мира и съжителството. Македония е много повече от това. Този народ и тази държава има капацитета да преодолеят тези проблеми, както са преодолявани и в миналото. Всичко това ще премине и в крайна сметка всички ще трябва да се погледнем в огледалото и ние, които сме сега с народа, а и тези, които са от другата страна. Историята и народът ще съди за ролите, заяви още Груевски, пожелавайки спокойни и радостни дни за всички, които ще честват Великден.

#Македония #криза #избори #Груевски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"