Томов отговори на въпросите на ЦСКА

Томов отговори на въпросите на ЦСКА
A A+ A++ A

Александър Томов отговори на въпросите, които вчера бяха зададени към него.

Публикуваме отговорите на Александър Томов без редакторска намеса:

"Макар че, не би трябвало да отговарям на тези въпроси, защото те са формирани от лица причастни към предумишления фалит на ЦСКА ще им отговоря. Със сигурност тези въпроси не са зададени от Гриша Ганчев, нито дори от Петър Манджуков, а от лица около Ганчев, които въобще не ме интересуват. За съжаление тези лица не се подписват и нямат никакви формални постове в ЦСКА. Освен това ако имахте достатъчна грамотност и някакво образование щяхте да проверите отговорите на тези въпроси в счетоводните отчети, които са във ваши ръце почти година и половина. Но за последен път казвам – под моето ръководство нещата са правени като в книга, а не като в мутренско управление. Това го казвам, толкова не заради себе си, а заради тези лица – директори, членове на УС, треньори, с които съм работил и които вярвам, че никога не са ме лъгали. А сега на въпросите:

Г-н Томов, вярно ли е, че парите от трансфера на Спас Делев са отишли директно във ваша сметка, а не по сметката на ЦСКА?

Известно е, че още от времето на „Титан“ всички банкови сметки на ПФК ЦСКА АД са запорирани от многобройни осъдили ЦСКА кредитори. Ако притежавате елементарна банкова култура разбирате, че тези сметки няма как да се ползват. Всички средства, които са приходи на ЦСКА са отивали по сметки на „ЦСКА Инвестмънтс“, която е 100% собственост на ПФК ЦСКА АД. Това се отнася и за парите дошли от Мерсин в началото на 2015г. 400,000 лева от тази сума са върнати на Петър Манджуков (през сметка на Лира Инвестмънтс), защото така е по договор. Тъй като Петър Маджуков даде тази сума на заем на ЦСКА през м.12.2014г. поради есенното плащане за известния с високото си спорно майсторство и „многобройни“ (2 мача) изяви „футболиста“ Пакурар.

Вярно ли е, че заемът от „Инвестбанк“ е трябвало да бъде погасен с парите от трансфера на Спас Делев в Мерсин? (Понеже ние имаме документи, внимавайте с отговора!)

От къде и как ще се върнат парите по един или друг кредит зависи изключително от текущите нужди на клуба. Дали и как това ще стане зависи от изпълнителното ръководство и неговите текущи приходи и разходи. Фактът, че сме създали доверие в една публична финансова институция да кредитира дружество с огромен натрупан дълг доказва единствено високото ниво на мениджмънта на ЦСКА в този период. Да не забравяме, че през лятото на 2013г. дори доставчиците на минерална вода отказваха да имат отношения с ЦСКА поради „коректността“ на предишните управляващи с всякакви доставчици на отбора.

Всички отговори на Александър Томов може да прочетете в Sporta.bg

#ЦСКА #Александър Томов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »