Бойко Борисов: Благодарение на усилията на МВР и приходните агенции имаме повече приходи в бюджета

Бойко Борисов: Благодарение на усилията на МВР и приходните агенции имаме повече приходи в бюджета
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бойко Борисов съобщи пред медии, че в момента на територията се провеждат акции на ДАНС, съвместно с НАП, като само за изминалата нощ са открити седем заведения, които са крили приходите си. Той увери, че сигурността в района на СЛънчев бряг е гарантирана.

„Благодарение на борбата с контрабандата, усилията на МВР, прокуратурата и приходните агенции, събрахме повече приходи в бюджета и резултатите са видими. В България вече можем да говорим за поне 20-30 болници, които са на свръхвисоко ниво", каза Борисов, цитиран от правителствената пресслужба.

„Можем да предложим на болните хора най-доброто в света като апаратура и за това сме се обединили държавата, общините и бизнеса-за да направим народа ни най-здравия в Европа", допълни министър-председателят.

„По времето на Орешарски нямаше шеф на митниците, дори журналистите не знаеха името му. Назначиха заместник-вътрешен министър за 2 часа, който сега чете декларации срещу мен в парламента. За 2 часа и после го махнаха", припомни министър-председателят.

#приходи #бюджет #БВП #Бойко Борисов #Пламен Орешарски #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »