Една тапа по-малко на магистрала "Тракия" от днес

Една тапа по-малко на магистрала "Тракия" от днес
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Завърши ремонтът при 20-ти км на АМ "Тракия". Пътуването в участъка вече е без ограничения, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

От там обобщават, че ремонтът е завършил пет дни предсрочно. Припомняме, че ремонтните дейности започнаха на 17 юни и досега движението в отсечката от км 18+530 до км 23+330 се осъществяваше двупосочно в платното за София с една лента в посока Бургас и една лента за София.

Пътуващите по другите южни направления трябва да знаят, че е стеснена е едната лента за движение на третокласния път Рила-Рилски манастир-Кирилова поляна. В момента там се прави профилиране на банкети и изсичане на храстите.

По път Е79 има временно ограничение до Симитли, където шофьорите трябва да са внимателни.

От пътната агенция припомнят, че до 10 юли остава в сила ограничението за движението на прохода "Превала" заради продължаващите ремонти.

Пътят се затваря за движение от 8.00 до 18.00 часа. Пътуващите по направление Смолян – Стойките трябва да използват обходен маршрут Смолян – Пампорово – Стойките и обратно. По време на строителните работи отпада забраната за движение на МПС с маса над 3.5 тона по пътя Пампорово – Смолян.

 

#ремонт #магистрала #Тракия #лента #Бургас #София #път #Пампорово

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »