Нинова: Страницата с АБВ е затворена

Нинова: Страницата с АБВ е затворена
Източник: www.capital.bg
A A+ A++ A

 

За нас тази тема за обща кандидатура за президент с АБВ е затворена. Имаме свой кандидат за президент – ген. Румен Радев. Във вторник ще имаме Национален съвет, на който ще одобрим формулата, предаде БГНЕС.

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова преди връчването на партийни книжки на БСП в столицата.

„Току що идвам от Национален предизборен щаб, на който присъстваше и ген. Радев. Ние имаме цел – това е кандидатът, издигнат от нас, да го изберат българските граждани за президент и той да бъде различният президент от този, който беше посочен от Бойко Борисов – Росен Плевнелиев, който беше срам за България. По пътя към тази цел АБВ няма как да ни спре. Пожелавам успех на техния кандидат”, каза Нинова.

Тя изрази убеденост, че ще бъде постигната широка лява коалиция, защото на много организации, които заявяват подкрепа за ген Радев.

„Радвам се, че Крум Дончев реши да дойде при нас. Радвам се още повече, че той идва в нашата организация в Оборище, която е сред големите организации на БСП. Крум Дончев е известно име в България и Европа като рали шампион, така че с удоволствие ще му връча партийната книжка”, заяви председателят на БСП.

Дончев коментира, че доскоро не е имал 100 процента вътрешна убеденост дали трябва да подкрепя тази партия. „Допреди няколко месеца аз усещах, че огънят тлее, а сега вече усещам, че огънят гори. Именно затова вече с днешна дата съм убеден, че бих желал да подкрепя идеите на партията и да стана неин член”, каза Дончев. 

#БСП #Корнелия Нинова #АБВ #Бойко Борисов #Росен Плевнелиев #Ген. Румен Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »