Заловиха 289 мигранти без документи за седмица в София

Заловиха 289 мигранти без документи за седмица в София
Източник: viaranews.com
A A+ A++ A

 

289 чужди граждани без документи за самоличност са задържани през последната седмица на територията на столицата. Проверките са извършени от служители на СДВР в рамките на предприетите мерки по противодействие на нелегално пребиваващите, съобщиха от пресцентъра на МВР, предаде БГНЕС.

Продължават специализираните операции за противодействие на незаконното пребиваване на чужденци на територията на столицата. Само през вчерашния ден, в района на „Лъвов мост“ столичните полицаи са засекли 25 чужденци с неустановена самоличност и произход. Те са отведени в Трето районно управление, където се работи по установяването на самоличността им.

За периода 22 - 29 август столичните полицаи са проверили приблизително 1 500 чужди граждани. От тях 264 били без документи за самоличност. След задържане в районните полицейски управления и изясняване на произхода им, са предприети действия за предаването им по компетентност на различни служби.

Полицейските операции на територията на София за установяване и задържане на незаконно пребиваващи чужди граждани и лица, съпричастни към т.нар. каналждийство продължават. 

#без документи #задържани #СДВР #МВР #Лъвов мост #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »