Караянчева: Нинова се скрие зад инициативен комитет

Караянчева: Нинова се скрие зад инициативен комитет
Източник: www.novini.bg
A A+ A++ A

 

Явно толкова стига куражът на Корнелия Нинова – да се скрие зад инициативен комитет. Това заяви пред журналисти зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева, предаде БГНЕС.

Караянчева посочи, че предложението на БСП да бъде изслушан премиерът Борисов относно посещението му в Турция, не е било обсъдено от ПГ на ГЕРБ. „Корнелия Нинова да си гледа своята партия, защото явно толкова й стига куражът, да се скрие зад инициативен комитет. Няма силите да поеме политическата отговорност, колкото и на смела да се прави”, убедена е Караянчева.

Тя посочи, че ГЕРБ има своя кандидат за президент. „Той ще бъде обявен на 2 октомври, нека другите партии да погледнат в себе си и да намерят най-добрия кандидат, за да се получи едно добро състезание”, добави Цвета Караянчева.

Караянчева съобщи, че на днешното заседание на ПГ на ГЕРБ депутатите са говорили за приоритетите, които им предстоят в тази пленарна сесия, които са - антикорупционният закон, антитерористичният закон, законът за въоръжените сили, законът за МВР и законът за бюджета. 

#Корнелия Нинова #Цвета Караянчева #ГЕРБ #ПГ #БСП #Борисов #Турция #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници