Борисов няма да бъде изслушван за посещенията при Ердоган и Меркел

Борисов няма да бъде изслушван за посещенията при Ердоган и Меркел
A A+ A++ A

 

Народните представители отхвърлиха тази сутрин, в началото на новия парламентарен сезон, предложението на депутата от БСП лява България Ангел Найденов да бъде изслушан в парламента премиерът Бойко Борисов след разговорите му с президента Ердоган и канцлера Меркел, съобщи БГНЕС.

Няма по-важна тема за нас днес от темата за сигурността, обърна се той към депутатите от парламентарната трибуна. И подчерта риска от неконтролируемото надуване на броя на бежанците у нас, което е свързано и с охраната на границите ни. Второто предизвикателство е демонстрираната неспособност на ЕС да формулира общ механизъм за справяне с този процес, каза той.

Българският премиер създаде впечатление, че той едностранно се ангажира с позиция след посещенията си в Турция и Германия и е своеобразен куриер на посланията ,които отправи към европейските политици от Реджеп Ердоган, посочи Найденов. Предлагам по тези въпроси да бъде изслушан министър-председателят Бойко Борисов, отправи искането си депутатът, но в залата народните представители отклониха неговия апел

#отхвърлиха #изслушан #Бойко Борисов #разговори #Ердоган #Меркел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"