МВР: 10 ранени при катастрофи за изминалото денонощие

МВР: 10 ранени при катастрофи за изминалото денонощие
Източник: viaranews.com
A A+ A++ A

 

10 души са ранени при 9 произшествия на пътя в страната през изминалото денонощия, сочи статистиката на МВР за 21.09.2016 г., предаде БГНЕС.

Загинали няма, двама са с опасност за живота. В София са станали 64 леки произшествия.

Вчера в последния работен ден софиянци започнаха да напускат през всички основни изходи на София. Четирите почивни дни по случай Деня на независимостта на България предразполагат към много пътувания.

Във връзка с предприетите действия по осигуряване на безопасността на движението и ограничаване на предпоставките за настъпването на тежки пътно-транспортни произшествия по време на предстоящите празници е въведена организация на движение по пътищата за облекчаване на трафика от страна на „Пътна полиция“.

Основните най-тежки направления са – пътят София- Перник-Благоевград-Кулата, АМ "Тракия" и АМ "Хемус", пътят Асеновград- Смолян, пътят Симитли- Гоце Делчев и от Калотина до София. По тези пътни направление е създадена организация с полицейски екипи, включително от "Охранителна полиция", като за вчерашния ден и за 25-ти септември основното задължение на полицейските служители ще бъде да подпомагат движението, ако се наложи и да го контролират. От 22 до 25 септември акцията „Алкохол и неправоспособност“ ще се проведе на територията на страната. 

#София #Деня на независимостта #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »