Дончев: Кандидатите ни са най-добрите

Дончев: Кандидатите ни са най-добрите
Източник: wwww.clubz.bg
A A+ A++ A

 

Не очаквайте да ви убеждаваме кой от опонентите ни е лош или слаб. Единствено ще ви убедим, че кандидатите ни са най-добрите. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев, след като кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ бе официално обявена, предаде БГНЕС.

Дончев допълни, че от един държавник се изисква да е мъдър, отговорен. Разбрах, че някой искал състезание, друг очаквал битка. Кой каквото иска ще си го получи, каза той.

От своя страна кметът на Бургас Димитър Николов обясни, че в последните няколко месеца поне 6 пъти са го номинирали и спрягали за президент. „Двойката на ГЕРБ беше най-коментирана в медиите, политолозите, навсякъде в страната. Обвиняваха ни в страх от конкурентите, невъзможност за подходящ кандидат. Но истината и фактите са други. Дори и с неизвестен кандидат за президент ние печелим доверието на хора, показват всички социологически агенции. Това доверие е в аванс и има корени, защото ГЕРБ изпълнява ангажиментите, обещанията си, работи в интерес на гражданите”, каза Николов.

„Не съм съгласен, че в това смутно време ни е нужен супер герои за президент. Той трябва да е със сърце, душа, силен, да посочва проблемите на хората и да работи проблемите да се решават. Такъв ще е президентът ни Цецка Цачева, която много обичам и уважавам. Ще работя изцяло за кампанията ви”, обеща Николов.

Кметът на София Йорданка Фандъкова също поздрави колегите си и ги нарече силната кандидатпрезидентска двойка на ГЕРБ. „Всички сме убедени, че през последните години Цачева се доказа като отговорен и балансиран политик и това се признава от всички, които я познават добре. Тя поставяше преди всичко закона и това е гаранцията за продължаване на съдебната реформа и в България да зачитаме здраво закона, както тя го прави като председател на НС. Тя никога не е губила връзката си с гражданите. Започнахме много проекти, спечелих доверието на софиянци, затова е важно да ги довърши”, обясни Фандъкова. 

#ГЕРБ #Томислав Дончев #Димитър Николов #Йорданка Фандъкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »