Цветанов: Квалификацията е най-важното условие за разкриването на нови работни места

Цветанов: Квалификацията е най-важното условие за разкриването на нови работни места
Източник: Фокус
A A+ A++ A

От ПП ГЕРБ сме убедени, че квалификацията на младите е най-важното условие за разкриването на нови работни места, насърчаването на инвестициите и възможността българските граждани да получават справедливи доходи. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с директори на училища, директори на детски градини и преподаватели от Велико Търново, предаде Фокус.

Цветанов подчерта, че образованието винаги е било водещ приоритет за всички български семейства и държавата ще продължи да се грижи приоритетно за този сектор. Зам.-председателят благодари за подкрепата на кмета на Велико Търново Даниел Панов, който винаги е работил в синхрон с всички образователни институции в областта и за това, че винаги е бил връзката между тях и държавните институции.

„Заради тази стабилност, работещите кметове и работещите институции е важно да продължим стабилността в България като изберем Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на Република България”, посочи председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той благодари и Мария Габриел, зам.-председател на групата на ЕНП в Европейския парламент и ръководител на българската делегация в Групата на ЕНП и евродепутатът Ева Паунова за техния ангажимент и подкрепа за българското образование, за насърчаването на развитието на новите технологии и за работата им за свързване на потребностите на бизнеса с образованието.

#ГЕРБ #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"