Попов: Играчите трябва да чувстват привилегията си, че са в ЦСКА, а останалите да искат да играят при тях

Попов: Играчите трябва да чувстват привилегията си, че са в ЦСКА, а останалите да искат да играят при тях
Източник: Ботев
A A+ A++ A

 

„Нашите бъдещи цели са много сериозни. Основната е – състезателите на нашия клуб трябва да чувстват привилегия, че са в ЦСКА, а всички останали да искат да заиграят при нас, така както е било преди години. Тази цел е постижима, но ще ни отнеме много време. В последните години нашите конкуренти от провинциалните клубове направиха една много сериозна организация и успяха да ни задминат. Благодарение на новия ни спонсор обаче смятам, че ще успеем да си възвърнем лидерските позиции в България.” Това заяви старши треньорът на мъжкия волейболен отбор на ЦСКА Александър Попов на специална пресконференция наставникът коментира целите на тима през новия сезон, както и разкри, че клубът има вече зад гърба си генерален спонсор, който ще го подпомага финансово, предаде БГНЕС.

„Нашият път продължава. Задълженията, които имаме към състезателите от 2011 година все още не са изчистени, но смятам, че в срок от една година ще можем да се похвалим и с това нещо. Почти сме изплатили задълженията си към НАП, остава ни ангажиментът към бившите ни волейболисти. Имаме ли сили и стратегия както да го направим”, допълни още Попов.

„Генералният ни спонсор ще подпомага не само мъжкия отбор, но и детско-юношеската школа в клуба, която е най-добрата в България. Ще се отделят средства и за подобряването на материалната база. След разговори с ММС ще се търсят варианти за ремонтирането на зала „Васил Симов” и тренировъчната зала „Армеец”, каза още наставникът на „армейците”.

„Намерили сме сериозни инвеститори, но те искат сигурност, затова се надяваме да сключим договор с ММС за отдаване под наем на залите за 20 или 30 години.” Той уточни, че тази година първенството при мъжете в Суперлигата ще бъде интересно, а целта пред тима е място в челната тройка. 

#ЦСКА #Александър Попов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"