Орешарски: Приносът на Борисов за България е нулев

Орешарски: Приносът на Борисов за България е нулев
Източник: Smolyan.bgvesti.NET
A A+ A++ A

 

Стабилността на Борисов не допринася за развитието на България. Това заяви независимият кандидат за президент Пламен Орешарски, предаде БГНЕС.

"Премиерът Бойко Борисов обяви, че с коалиционните партньори са намерили компромис по отношение на промените в Изборния кодекс, заради стабилността на правителството. Що за цел е стабилността, на което и да е правителство, ако това не допринася за развитието на държавата. А приносът на настоящото правителство към държавата е близък до нулево ниво", каза той.

"Ако считате, че моето негативно мнение е пристрастно, опитайте се да посочите едно действие на правителството, което да е допринесло за напредъка на страната. В това число не отчитайте подобрените приходи в бюджета или оградата на югоизточната граница – тези ефекти са на кабинета Орешарски. Ефектите на кабинета Борисов-2 са обратни – провалени еврофондове и кандидатура на Кристалина Георгиева, като тази на Румяна Желева от кабинета на Борисов-1", изброява Орешарски.

"Затруднявате се да посочите благоразумни действия или реформи...! Тогава компромисът, за който говори премиерът, е заради властта като самоцел, а не за да се реализират програми и да се развива страната ни", категоричен е той. 

#Пламен Орешарски #Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"