Задържаха трима обирджии при взлом в частен имот

Задържаха трима обирджии при взлом в частен имот
Източник: pia-news.com
A A+ A++ A

 

Трима криминално проявени мъже са задържани при полицейска операция на служители на сектор “Престъпления против собствеността” - ГДНП и техни колеги от СДВР, предаде БГНЕС.

В.С./40г./, П.Д./42г./ и Б.С./43г./ - с прякор Боце, са заловени непосредствено след извършена взломна кражба на техника и бижута от частен дом в Банкя. В хода на разследването е установено, че тримата се придвижвали с лек автомобил „Субаро“ - обект на престъпление през 2013г., извършено на територията на столицата, съобщиха от МВР.

При последвалите процесуално-следствени действия в автомобила и жилищата на задържаните са открити инструменти за взломяване, подправени регистрационни табели и други. Криминалистите иззели и пет автомобила, ползвани от задържаните. Образувано е досъдебно производство, на тримата са повдигнати обвинения за престъпление по чл. 195, ал. 1, т. 3 от НК. С определение на Софийски районен съд им е наложена постоянна мярка “задържане под стража”.

Продължава работата по изясняване съпричастността на мъжете към извършени множество кражби от домове на територията на Банкя, Панчарево, Драгалевци, Симеоново, Бояна, Малинова долина. 

#ГДНП #СДВР #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"