Задържаха хората изхвърлили коли в язовир край Елин Пелин

Задържаха хората изхвърлили коли в язовир край Елин Пелин
Източник: News.bg
A A+ A++ A

 

Образувано е досъдебно производство от РУП-Елин Пелин на 27 ноември 2016 г. за извършено противозаконно отнемане на МПС от територията на София, кв. Младост, установено от полицейски патрул от РУП Елин Пелин на територията на община Елин Пелин. Това съобщи Наталия Николова, административен ръководител на Окръжна прокуратура-София, предаде БГНЕС.

Във връзка с производството са проведени следствени действия от РУП-Елин Пелин и ОДМВР София. Установени са извършителите на противозаконното отнемане на МПС-то и са установени още три отнети МПС, намерени на три места, включително и в язовир, както и за разбиване на метални каси с документи от различни фирми. По случая районната прокуратура в Елин Пелин е взела мярка за неотклонение спрямо двама извършители – единият е на 20 години, другият на 40 г. и двамата са многократно осъждани.

Спрямо тях е направено искане за постоянна мярка задържане под стража. Снощи районният съд в Елин Пелин се произнесе като уважи искането на Районната прокуратура, и им е взета мярка задържане под стража, добави още Николова.

#МПС #София #Елин Пелин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"