Богомил Бонев към Сидеров: Помниш ли, че те арестувах?

Богомил Бонев към Сидеров: Помниш ли, че те арестувах?
“Време беше да ти припомня. Като отчитам, че си прав за последните външнополитически позиции, не считам, че си годен да си годен”, заявява още бившият министър. Снимка: afera.bg
A A+ A++ A

Бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев заяви, че лично е арестувал лидерът на „Атака“ Волен Сидеров през 1986 г. с белязани пари и открадната фототехника.

“Сидеров, ти помниш ли книжарницата на Магурата през 1986г.? Помниш ли, че те арестувах с белязани пари за рекет и откраднати фотообективи, бе?”, пише Бонев във "Фейсбук".

“И делото отиде по подсъдност за изнудването в 3-о РПУ. Но някой от ДС пое случая. И “случайно” се размина без дело”, посочва той.

“Време беше да ти припомня. Като отчитам, че си прав за последните външнополитически позиции, не считам, че си годен да си годен”, заявява още бившият министър.

“Време ти е да слизаш от тази стълбица. Като останалите недоразумения. Боко, Цвъко и нахалните номинации на ДПС. И лично ще участвам във всяко антифашистко движение. Особено, където ти си мюре”, изразява позицията си Богомил Бонев, предава БГНЕС.

#Богомил Бонев #Волен Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"