Кунева ни краде подписите на килограм, оплака се Бареков

Кунева ни краде подписите на килограм, оплака се Бареков
Бареков твърди, че Меглена Кунева е откраднала на килограм местни партийни лидери на "България без цензура". Снимка: hashtag-bg.com
A A+ A++ A

Кунева краде на килограм подписите на партийни лидери на „България без цензура“, оплака се лидерът на партията Николай Бареков.

Скандалът с фалшифициране на подписи гръмна с най-голяма сила във Варна, закъдето Бареков твърди, че Меглена Кунева е откраднала на килограм местни партийни лидери на „България без цензура". В списъците на Реформаторския блок са шефът на предизборния щаб на ББЦ в града Георги Ковачев, съпругата му адвокат Галя Димитрова, която е представител в РИК на ББЦ, лидерът на младежката организация „Младост" Антоан Влаев и председателят на щаба в район „Младост" Ангел Велинов. Всички са бивши членове на „България на гражданите", но преди няколко месеца официално са подали молби за напускане и се присъединиха към „България без цензура".

Лидерът на Земеделски народен съюз Румен Йончев пък се появи в списъка на „Синьо единство" на Надежда Нейнски и Христо Панчугов.

#Николай Бареков #Бареков #България без цензура #Меглена Кунева #Кунева #Румен Йончев #синьо единство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »