Татяна Дончева: МВР гони циганки по Женския пазар вместо големите играчи

Татяна Дончева: МВР гони циганки по Женския пазар вместо големите играчи
Вероятно някой иска да умие срама от челото от резултата на акцията в Лясковец и ние да забравим за нея, коментира Дончева. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Снощи няколко от основните телевизии бяха заети с поредната пиар акция на МВР, в която главният секретар на МВР и шефът на митническото разследване и разузнаване обясняваха, че ловят цигани на Женския пазар. Както е известно, на Женския пазар се гонят дребните разпространители на безбандеролни цигари, а не се гонят големите вносители, износители и играчи в схемите, заяви лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева в студиото на Нова телевизия.

„Не върви на главния секретар на МВР и на шефа на митническото разследване и разузнаване да гонят циганки по Женския пазар. Вероятно някой иска да умие срама от челото от резултата на акцията в Лясковец и ние да забравим за нея“, коментира Дончева.

Тя уточни, че за шест месеца Агенция „Митници“ е сменила няколко изпълнителни директори. Всеки преживяваше по 2-3-4 месеца, може би сегашният е бил най-дълго, но и той няколко месеца. Това означава, че има нестабилност и липса на разумно управление на един от основните приходни източници за държавния бюджет.

#Татяна Дончева #Дончева #митници #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"