„Поколението F“ представена на английски в Барселона

„Поколението F“  представена на английски в Барселона
Максим Бехар е голям фен на всички компютърни иновации и прекарва ежедневно часове наред в социалните медии.
A A+ A++ A

Емблематичната книга на Максим Бехар „Поколението F“ в петък за първи път бе представена на английски език в Барселона на регионалната сесия на Световния комуникационен форум в Давос.

Пред повече от 150 експерти от целия свят Максим Бехар изнесе основната презентация на форума, посветена на книгата и на поколението, което прекарва голяма част от живота си в социалните медии.

„Издаването на „Поколението F“ на английски език е голям пробив и за издателство „Ентусиаст“, но и за България. Темата бе дискутирана през целия ден на Световния комуникационен форум, а книгата бе разпродадена за минути. Благодаря на издателството, на неговата директорка Виктория Бисерова, на участниците в книгата и на всички приятели и колеги, които бяха край мен, докато подготвях книгата“, каза Максим Бехар.

Сред личностите, взели участие в книгата, са Антон Дончев, Боян Биолчев, Ваня Щерева, Веско Ешкенази, Владимир Каролев, Жюстин Томс, Иван Гранитски, Йордан Караджов, Йълдъз Ибрахимова, Мартин Карбовски, Мария Гроздева, Ники Кънчев, Бойко Василев, Георги Мамалев, Соломон Паси, Любомир Стойков, Симеон Василев, Мартин Захариев.

Предговорът е написан от всепризнатия световен PR гуру Пол Холмс.

Уникалното е, че „Поколението F“ се разпространява онлайн на английски език в amazon.com още преди официалното представяне на печатното издание. Авторът е убеден, че това е бъдещето и че по този начин книгите намират по-голямо място в забързания начин на живот. Линковете към онлайн версиите на български и английски език са поместени на официалния сайт на книгата: www.generationf.bg



#Максим Бехар #Бехар #Барселона #Пол Холмс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »