Стартира конкурсът „Банка на клиента“

Стартира конкурсът „Банка на клиента“
Асоциация „Банка на годината“, която традиционно връчва вече две десетилетия банковите награди в България, стартира гласуването за определяне на „Банка на клиента“. Снимка: banks.dir.bg
A A+ A++ A

Асоциация „Банка на годината“, която традиционно връчва вече две десетилетия банковите награди в България, стартира гласуването за определяне на „Банка на клиента“ за всички клиенти, партньори и служители на банките на своята страница www.bankoftheyеar.bg и на уебстраниците на медийните партньори на събитието.

„Банка на клиента“ се определя от потребителите, докато в останалите категории на конкурса победителите се излъчват на базата на проучвания и финансови резултати, направени от експерти във финансовия сектор. Гласуването ще продължи до 12 ч. вечерта на 30 юни. Галацеремонията за обявяване на носителя на голямата награда „Банка на годината“ и победителите в отделните категории ще бъде на 1 юли.

Учредители на Асоциация „Банка на годината“ са доказани професионалисти, като финансовия експерт Андрей Пръмов, партньора в „Делойт България“ Силвия Пенева, партньора в „Мур Стивънс България“ - Стефан Ненов, създателя на призовете „Банка на годината“ и собственик на търговската марка, многогодишният издател на в. „Пари“ Валентин Панайотов, Максим Бехар и други.

#банка #банки #Стефан Ненов #Максим Бехар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »