Dream Theatre идват с нови парчета, не искат тютюнев дим около себе си

Dream Theatre идват с нови парчета, не искат тютюнев дим около себе си
Снимка: СМЕ
A A+ A++ A

Dream Theatre (Dreamtheater.net) ще изпълнят парчета, които никога досега не са звучали на техни концерти. Освен това на 29 юли в зала „Фестивална“ музикантите ще ни впечатлят с нова визия, декори, мултимедия, ефекти и уникално озвучаване, казаха организаторите от „София мюзик ентърпрайсис“.

Гостуването на кралете на прогресив метъла е част от тяхното турне An Evening with Dream Theatre, представящо новия албум, озаглавен просто Dream Theater. Той затвърди успеха на групата и й донесе втора номинация за „Грами“ за сингъла The Enemy Inside, както и четири номинации за Progressive Music Awards.

Джон Петручи, признат  за един от най-големите китаристи в света, пристига у нас с колекцията си китари, с които никога не се разделя. Той винаги решава в последния момент с кои от своите специално изработени за него инструменти да се появи на сцената. Със сигурност обаче ще чуем убийствения звук от последната му гордост – китарата Majesty на Music Man.

Изричното желание на Dream Theatre е да не се пуши никъде в зоната на бекстейджа. Вечерята им ще включва телешко печено или стек, спагети и пържени зеленчуци по ориенталски. Сред предпочитаните питиета са бяло и червено вино, бира, неограничено количество минерална вода и газирани напитки.

Ракаджиите пристигат у нас след Букурещ в ранните часове на 29 юли. Входовете на зала „Фестивална“ ще бъдат отворени в 18:00 ч. За разлика от други концерти, на този няма да има подгряващи изпълнители. Очакванията са бандата да се качи на сцената малко след 20:00 ч. и да остане там поне три часа.

Все още могт да се намерят билетите на цени от 60 до 80 лв.

#музика #концерт #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"