Всеки, който каже, че ще спечелим изборите – лъже, смята Кадиев

Всеки, който каже, че ще спечелим изборите – лъже, смята Кадиев
Делегатите трябва да решат дали да продължава БСП по „станишевски“, или искат някаква нова алтернатива, посочи Кадиев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Всеки, който твърди, че БСП ще победи на предстоящите парламентарни избори – лъже. Това заяви в ефира на Нова телевизия един от кандидатите за лидер на БСП Георги Кадиев.

По думите му партията се нуждае от пречистване, а промяната в нея зависи от това дали ще спечели статуквото.

„Делегатите трябва да решат дали да продължава БСП по „станишевски“, или искат някаква нова алтернатива“, посочи Кадиев.

Според него всички кандидат-лидери, които разчитат не на собственото си присъствие и идеи, а само на подкрепата на Сергей Станишев - ще загубят. По думите му сред кандидатите, които подкрепя досегашният председател, са Михаил Миков и Драгомир Стойнев.

Кадиев обяви, че партията е в криза. „Край на БСП няма още, но партията е в изключително тежка криза – нямайте съмнение“, каза бившият депутат.

По думите му БСП има идеологически проблеми. „Тя е една от партиите, които не се реформираха истински след 1989 г. В нея продължават да съжителстват комунисти, социалисти и социалдемократи. Същото е и по отношение на конфликта Русия – Украйна“, заяви той.

Кадиев обяви, че може да говори с всички, защото по думите му не е зависим корпоративно от никого.

#БСП #Георги Кадиев #кандидат #лидер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »