Реформаторите подкрепят Плевнелиев за отваряне на „досиетата КТБ“

Реформаторите подкрепят Плевнелиев за отваряне на „досиетата КТБ“
Президентът дава пълна подкрепа за операция „Мръсни пари“ във вида, в който беше обявена от #РБ преди две седмици, заяви Кънев. Снимка: Реформаторски блок
A A+ A++ A

Лидерът на ДСБ и говорител на Реформаторския блок Радан Кънев подкрепи призива на президента Росен Плевнелиев за пълно отваряне на „досиетата КТБ“. В реч пред Народното събрание държавният глава поиска от БНБ, КФН, НАП, прокуратурата, Комисията за конфликт на интереси и Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество да координират действията си и да си свършат работата докрай:

„Президентът дава пълна подкрепа за операция „Мръсни пари“ във вида, в който беше обявена от #РБ преди две седмици. Най-сетне пробив в гузното мълчание на парламентарните сили по темата за кредитите на #КТБ“, коментира Радан Кънев на страницата си във Фейсбук.

Според него сега всичко е в ръцете на служебния кабинет – премиерът, финансовият и вътрешният министър трябва да имат смелостта и независимостта да следват плана „кредит по кредит, офшорка по офшорка“.





#Радан Кънев #Кънев #КТБ #Росен Плевнелиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »