Заплашиха с убийство Бареков във Фейсбук

Заплашиха с убийство Бареков във Фейсбук
Снимка: ББЦ
A A+ A++ A

След като разкри, че разполага с оригинални документи, доказващи престъпното минало на Бойко Борисов, към лидера на „България без цензура“ (ББЦ) Николай Бареков беше отправена заплаха за убийство, съобщиха от ББЦ. Това стана чрез коментар в социалната мрежа Фейсбук под публикация на интернет страницата на в. „24 часа“, свързана с интервюто на Бареков от тази сутрин по Нова ТВ.

Авторът на коментара, който се е подписал с името Иван Данев,  отправя заплаха към Бареков „да си затваря устата“, ако иска да е „жив и здрав другата седмица“.

От дейността на профила на въпросния Динев във Фейсбук става ясно, че той е свързан само с послания, мнения и коментари, които пропагандират подкрепа за ГЕРБ и Бойко Борисов, от което става ясно, че това е някой от т.нар. интернет тролове, които обслужват партия ГЕРБ и лидера й, обясняват от ББЦ

„Още днес ще бъде подаден сигнал до ДАНС, прокуратурата и отдел „Компютърни престъпления“ към ГДБОП с молба да се установи самоличността на автора на съобщението в интернет. Властите ще бъдат призовани да предприемат разследване на случая“, пише още в съобщението от ББЦ.

#Бареков #убийство #заплаха

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"