Реформаторите: Всяка актуализация на бюджета е нова кражба

Реформаторите: Всяка  актуализация на бюджета е нова кражба
Божидар Лукарски Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Реформаторският блок е против актуализацията на бюджета във вида, в който се предлага. Тя трябва да бъде сведена единствено до компенсация на дефицита в бюджета на НЗОК, за да не пострадат пациентите и здравното и лекарското съсловие, срещу които се извършва откровен рекет, заяви председателят на СДС Божидар Лукарски.

Той допълни, че това се получава, като на пациентите се обяснява, че няма пари за лекарства, а на лекарите и здравните работници се обяснява, че няма пари за заплати.

„РБ вижда единствения изход от икономическата криза в провеждането на дълбоки реформи във всички сфери на политиката и икономиката. Всяка нова актуализация на бюджета е нова кражба и ще натовари всеки работещ българин с 1100 лв.“, коментира Божидар Лукарски.

Той бе категоричен, че РБ ще се яви самостоятелно на тези избори и ще бъде конкурент на ГЕРБ в пространството дясно-център. Той коментира и избора на нов председател на БСП, като подчерта, че избирането на Михаил Миков не показва промяна във „водещата линия“ на партията.

#Реформаторският блок #Божидар Лукарски #РБ #ГЕРБ #Михаил Миков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"