Бареков: ГЕРБ и Реформаторите разиграват театър

Бареков: ГЕРБ и Реформаторите разиграват театър
Кънев е капитан без армия, Кунева отдавна няма партия, защото тя се вля в ББЦ, заяви Бареков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков заяви, че ГЕРБ и Реформаторският разиграват театър пред хората.

„Абсолютен театър на абсурда, цирк с лоши актьори като Борисов, Кънев и Цветанов“, коментира Николай Бареков в интервю по Радио Фокус.

„Това е отчаян опит на г-н Кънев да се направи на еманципиран политик и да внуши, че едва ли не РБ ще е алтернатива на ГЕРБ. На всички вече е ясно че РБ на практика се разпадна. Кънев е капитан без армия, Кунева отдавна няма партия, защото тя се вля в ББЦ. Сега те отчаяно се опитват, подпомогнати от ГЕРБ, да го играят различни като си разменят реплики по сутрешните блокове, удобно канени един след друг. Опитват се да покажат на гражданите, че видите ли дясното се събуди и то има шанс да управлява, ако хората подкрепят освен ГЕРБ и РБ“, коментира Бареков.

Той определи като унизителна позицията на ГЕРБ към реформаторите и е категоричен, че Радан Кънев трябва да се засрами от това.

„Самият Цветанов заявява, че ГЕРБ се бори за 121 мандата в парламента и после ще покани РБ на трапезата, за да сподели с тях отговорността за управлението. Тук позицията на Надежда Нейнски, че РБ е патерица и слуга на ГЕРБ е абсолютно адекватна“, каза Бареков.

#Николай Бареков #Бареков #България без цензура #ББЦ #Реформаторския блок #Радан Кънев #Бойко Борисов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"