„БСП – лява България” се регистрира за предсрочния вот

„БСП – лява България” се регистрира за предсрочния вот
Михаил Миков обяви, че разчита на такъв брой депутати в 43-тото Народно събрание, който ще позволи на партията да представлява лява България и да бъде силен фактор във вземането на решения. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на БСП Михаил Миков подаде документите за регистрация в ЦИК за предсрочните избори на 5 октомври.

По думите му коалицията „БСП – лява България” представлява ново равнище на обединение на лявото в България, като в нея влизат нови социалдемократически и комунистически формации.

Миков не сподели точния брой на внесените подписи. „Подписите са необходимите от закона, достатъчно, за да бъдем регистрирани. Не искам да се състезаваме по подписи, по-добре да се състезаваме по брой бюлетини”, допълни той.

Миков обяви, че разчита на такъв брой депутати в 43-тото Народно събрание, който ще позволи на партията да представлява лява България и да бъде силен фактор във вземането на решения.

"Решения, които засягат както малкия, така и големия град и както работещия, така и средния и дребния бизнес – тези хора, които очакват промени в България от една друга политика", обясни той.

Лидерът на БСП припомни, че БСП първа е обявила водачите си, докато другите партии ги "държат по чекмеджетата".

По отношение на ситуацията в Благоевград и липсата на единно решение Миков посочи, че на много места няма единно решение и поради тази причина има органи, които вземат решенията с мнозинство.

"Смятам, че Кристиан Вигенин ще бъде един добър водач за Благоевград", категоричен бе лидерът на БСП.

#регистрира #предсрочен #вот #Михаил Миков #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници