Бареков не вижда ново правителство без негово участие

Бареков не вижда ново правителство без негово участие
„Без нас няма как да бъде съставено следващото правителство“, каза лидерът на "България без цензура". Снимка: afera.bg
A A+ A++ A

„Без нас няма как да бъде съставено следващото правителство“, каза лидерът на "България без цензура" и заместник-председател на групата на ЕКР в Европарламента, Николай Бареков.

Според последните социологически данни, четири партии ще влязат в следващия парламент – ГЕРБ, БСП, ДПС и ББЦ. "Това означава, че без нас няма как да бъде нареден бъдещият кабинет. Не зная как си го представя Бойко Борисов, че ще вземе 120 места, да дойде и да види нашите пълни зали", посочи лидерът на ББЦ.

По думите му, "ГЕРБ няма да се върне на власт, а ДПС няма да раздава порциите. Това е големият проблем за тях", заяви Бареков.

„Гладен народ магистрали няма да строи, ето защо, той първо ще трябва да бъде нахранен. Ние залагаме на три сегмента – туризъм, енергетика и селско стопанство. Не е възможно в Разлог и на Слънчев бряг, туристите да ядат унгарско мляко, а не българско. Затова предлагаме специален план за развитието на селското стопанство", обясни новият политик.

Пред хората от Разлог лидерът на ББЦ обяви, че трябва да се премахнат рестрикциите за строеж в ски-зоните. Това, според него, не бива да става без допълнителни правила като поясни, че когато се унищожава гора, тя трябва да бъде възстановявана.

#Бареков #Борисов #ГЕРБ #ДПС #ББЦ #Разлог #Слънчев бряг #туризъм #енергетика #Селско стопанство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"