Радан Кънев заяви, че няма лично отношение към Бойко Борисов

Радан Кънев заяви, че няма лично отношение към Бойко Борисов
„Декларацията на Реформаторския блок, не е лично отношение към Бойко Борисов", уточни Радан Кънев, лидер на ДСБ. Снимка: radankanev.blogspot.com
A A+ A++ A

„Декларацията на Реформаторския блок, в която е записано, че на постовете министър-председател, министър на вътрешните работи и финансов министър искаме да застанат нови хора, необременени от досегашно участие в управлението, не е лично отношение към Бойко Борисов“, обяви в интервю за bTV лидерът на ДСБ Радан Кънев. По думите му, тази декларация показва искрено желание за реформа в българското управление.

Реформаторският блок обеща дълбоки реформи на базата на дясно-центристките принципи и провеждане на операция „Чисти ръце” във властта.

„Партиите от Реформаторския блок се явяваме на предсрочните парламентарни избори, за да оправдаем надеждите за по-добър живот и европейски стандарти на политическо поведение. Ще бъдем алтернатива на последните управления на страната и установения от тях модел на беззаконието и бедността”, се казваше в декларацията.

По думите на Кънев, за първи път в новата българска история една коалиция в един и същи състав се регистрира и участва в два поредни избора. Той визира Реформаторския блок и състава, в който се яви на евроизборите и ще се яви и на парламентарните избори на 5 октомври.

 

#Радан Кънев #Бойко Борисов #министър #Реформаторския блок #управление #Властта

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"