Бакалов: Партиите да представят политики и да си зашият джобовете

Бакалов: Партиите да представят политики и да си зашият джобовете
A A+ A++ A

Нека партиите да представят политики и да си зашият джобовете, призова вътрешният министър Йордан Бакалов в предаването „Здравей, България“ на Нова телевизия.

"Заявявам категорично, че няма да има прошка. Министър Бакалов няма да е този, който ще реши изборите, но ще се опитам да гарантирам те да са честни. Никой няма да получи служебна победа”, категоричен бе Йордан Бакалов.

Вече се работи по четири сигнала за купуване на гласове, припомни министърът. Два от тях са от София и два – от провинцията.

Подходът при предстоящите избори според Йордан Бакалов е малко по-различен. Официално партии обявяват кастинг, на който спечелилите получават определени пари и трябва да организират купуването и продаването на гласове, обясни той.

На въпрос дали са взети мерки за гарантиране на вота в Турция, вътрешният министър заяви, че това е в приоритетите на Министерството на външните работи.

„Моят призив е към основните политически партии – нека там, където има съмнения, да се изпратят наблюдатели, които да наблюдават на място самите избори, защото МВР там вече няма приоритети, там е външно министерство“, каза Бакалов.

#Йордан Бакалов #избори #купуване на гласове

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »