Цветан Цветанов определи реформаторите като „пубери“

Цветан Цветанов определи реформаторите като „пубери“
“Реформаторите са в пубертетска възраст и ние трябва да не се засягаме чак толкова много от действията им”, каза Цветан Цветанов. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

“Реформаторите са в пубертетска възраст и ние трябва да не се засягаме чак толкова много от действията им”, каза Цветан Цветанов в интервю за „Фокус” в отговор на въпрос как ще коментира, че Реформаторският блок организира обществени дебати, на които представи виждания, кои от лидерите на ПП ГЕРБ е добре да участват в изборите и кои не. Цветанов коментира, че условия на практика се поставят само от българските избиратели.

“Станахме по-мъдри, станахме по-отговорни. Убеден съм, че след 5 октомври ще трябва да седнем на една маса и да разговаряме с тях”, коментира още Цветанов и добави, че при мнозинство от 121 мандата от партията няма да позволят да бъдат поставяни безпринципни условия. Цветанов коментира, че след изборите останалите партии сами ще поискат да бъдат водени разговори - „защото, няма как да участваш в избори и да казваш на своите симпатизанти, че едно силно дясноцентристко управление може да бъде реализирано при положение, че има друг лидер в център-дясно – това е ГЕРБ”.

„ПП ГЕРБ излиза на тези избори с огромен кадрови потенциал, който може действително да реализира тези политики, които ние ще предложим. И когато получиш гласовете на над 1,6 млн. гласа, то, разбира се, че не е нормално партия или Реформаторският блок например, който получи 150-200 хил. гласа, да ти поставя условия за това, кой как трябва да бъде”, посочи Цветанов.

#Цветан Цветанов #ГЕРБ #Реформаторите #лидер #избори #партии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »