Бареков на „изборен дуел“ с Борисов в Пловдив

Бареков на „изборен дуел“ с Борисов в Пловдив
"Аз ще съм новият Ахмед Доган в българската политика, защото ББЦ ще е новият балансьор в българския парламент и политика", каза Николай Бареков. Снимка: ББЦ
A A+ A++ A

„Ще работим за хората и ще отворим нови 1 милион работни места в пет сектора на икономиката. Програмата, с която кандидатстваме на тези избори носи ясно послание – Работа, европейски доходи, справедливост“.

Това каза лидерът на ББЦ Николай Бареков на на II-ия национален конгрес на „България без цензура“ във Варна днес. На него присъстваха зам.-председателят на парламентарната група на Европейските консерватори и реформисти Джефри ван Орден и председателят на ПГ на ЕКР Сайед Камал.

По време на форума „България без цензура” обяви водачите на листите си.

Николай Бареков излиза на изборен дуел с Бойко Борисов в Пловдив-град. Водач на листата в 25-и МИР в София ще бъде зам.-председателят на партията Росен Петров.

В Кърджали начело са Рада Коджабашева и Росен Петров, следвани от световната шампионка Тезджан Наимова.

Зам.-председателя на ББЦ Светлин Танчев ще води листата в 24-и МИР в столицата, а в 23-и начело е Любен Дилов-син. Светлин Танчев ще води коалицията и в Благоевград, където ще се изправи срещу зам.- председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

В Бургас водач ще е главният секретар на ББЦ Стефан Кенов, в Добрич – Виктор Лучиянов. Председателката на „Евромайки“ Калина Крумова ще води листата на „България без цензура“ в Ловеч, а Георги Балабанов – в Сливен. В Перник начело на листата е Димитър Колев, в Разград Димитър Аврамов, а в Пловдив-област Мартин Иванов. В Хасково водач ще е Борислав Иглев, а в Шумен – доц. Христо Бозов. Във Велико Търново водач е Илия Димитров, а във Видин - Десислава Тодорова.

Бареков заяви пред делегатите, че ББЦ отива на тези избори като алтернатива на партиите от статуквото - ГЕРБ, ДПС и БСП.

"Аз ще съм новият Ахмед Доган в българската политика, защото ББЦ ще е новият балансьор в българския парламент и политика", каза Бареков.

 

#Николай Бареков #ББЦ #коалиция #листа #водачи #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"