Ренета Георгиева поема ръководството на ПУДООС

Ренета Георгиева поема ръководството на ПУДООС
A A+ A++ A

Ренета Георгиева временно ще изпълнява длъжността изпълнителен директор на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС).

Георгиева е назначена на длъжността като "временно изпълняващ" и ще управлява ПУДООС до конкурс и назначаване на постоянен изпълнителен директор, съобщиха от Министерството на околната среда и водите.

Георгиева е юрист с експертен опит в предприятието, в което работи от юни 2012 г., като от април 2014 г. е назначена за директор в дирекция "Административно-правно и финансово обслужване". Участвала е пряко в разработването, управлението и изпълнението на програми и проекти, по които ПУДООС е бенефициент и/или изпълнителна агенция. Разработвала е и множество становища и решения по правни проблеми, свързани с дейностите му. Експертният й опитът е свързан още и с осъществяване на контролни функции при съставянето, съгласуването и изпълнението на финансовия план на институцията. Ренета Георгиева е завършила правния факултет на Нов български университет. Владее испански, английски и френски език.

#околна среда #директор #ПУДООС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »