Вижте къде семейство Клуни ще прекара медения си месец

Вижте къде семейство Клуни ще прекара медения си месец
Снимки: Seychelles News Agency, ЕПА
A A+ A++ A

Холивудската звезда Джордж Клуни и лондонската адвокатка Амал Аламудин, които имаха романтична сватба във Венеция на 29 септември, ще прекарат медения си месец на Сейшелите, съобщи почетният консул на островната държава в София – Максим Бехар.

Сватбата на Клуни и Амал се превърна в светско събитие на годината и решението им да прекарат месец на Сейшелските острови като че ли не учудва никого. Изборът им е паднал върху невероятно красивия Северен Остров, който може да бъде достигнат само с хеликоптер и неотдавна оглави класацията за най-скъп хотел в света. Средната цена на нощувка на острова сега е около 6700 долара за вечер.

„Не се учудвам на избора на звездната двойка“, каза Максим Бехар, който е изтънчен познавач на Сейшелите, и вече над 10 години е техен почетен консул. „Точно този остров бе и изборът за сватбено пътешествие на принц Уилям и Кейт Мидълтън през май 2011 година, но освен тях тук редовно почиват Бил Гейтс, Салма Хайек, Джулия Робъртс, Джанет Джаксън, Ричард Брансън, Хю Грант, Дейвид и Виктория Бекъм, Мадона. Сред гостите на острова неотдавна бяха и Брад Бит и Анджелина Джоли и именно те са препоръчали на Клуни и неговата съпруга почивка там“, допълва Максим Бехар, цитирайки авторитетната Seychelles News Agency. 




Република Сейшели e островна държава в Индийския океан, състоящата се от 115 острова, разположени на 3 архипелага, с население малко повече от 80 хиляди души. Столицата Виктория със своите 12 000 души население е най-малката столица в света. Основният поминък е туризмът, но също така и рибарството (главно риба тон), производството на канела и редки видове чай. От 2004 година Република Сейшели отвори консулство в България, а през май тази година на посещение у нас беше президента основател на републиката Сър Джеймз Манчъм.

 

 

 

#Джордж Клуни #Амал Аламудин #Максим Бехар #Сейшелите

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"