Пореден скандал в 4-то помощно училище

Пореден скандал в 4-то помощно училище
A A+ A++ A

Цветанка Димитрова, родител на дете, което също е било в 4-то помощно училище, разкри в ефира на Би Ти Ви нов случай на престъпна небрежност от страна на работещия в училището екип. 

Дъщерята на Димитрова, през 2011 г., е подлагана на противопоказно медикаментозно лечение, което е променило поведението й.

"Аз казах на леличката, че не трябва да пия лекарства, но тя каза да не го пия, а да го изсмуча", разказало детето на майката. Така, няколко пъти то взимало розово хапче.

"Това в моето училище не може да се случи, вие сънувате", бил единственият коментар на директорката на училището. След това родителите не са успели да осъществят никакъв контакт с нея. 

Майката подала сигнал в районния инспекторат на образованието, но той останал без официален отговор. Устно, от служител в инспектората получила следното обяснение: "Разбирам ви, сигурно се е случило нещо такова, но държавата ни е такава. Ние, дори да отидем и да направим проверка във въпросното училище, те ще бъдат предупредени и никакви нередности няма да бъдат установени".

#помощно училище #майка #дете

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"