20 години на гребена на вълната

20 години на гребена на вълната
A A+ A++ A

Рок-парти по случай 20-годишния си юбилей спретнаха в понеделник от M3 Communications Group.

Основателят на компанията Максим Бехар посреща час и половина гостите. Част от тях откликнаха на анкетата "Що е PR?"  без колебание кои са лидерите в бранша. Други веднага се изнесоха на терасите на 19-етажната Infinity tower, за да се наслаждават на панорамните гледки на нощна София.

Домакинът отново е на гребена на вълната, бяха коментарите за безспорното откритие на най-доброто място за купони в София.

Приветствия, цветя и музикални поздрави допълниха празника.

M3 Communications Group, Inc. е компания за Public Relations консултиране, публични комуникации, връзки с медиите, социални медии, планиране на събития, кризисен мениджмънт и уеб и дизайн услуги. Основана през 1994 г.

Максим Бехар, бизнесмен и международно признат PR експерт, основава компанията и е неин главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет.

В компанията работят повече от 75 експерти, които обслужват клиенти от различни сектори – технологии, финансови услуги, търговия на дребно, храни и напитки, електроенерия, хотелиерство и много други.

M3 Communications Group, Inc. е носител на наградите: The Holmes Report Eastern Consultancy за 2011 г.[1], Sabre Award за най-добър корпоративен уебсайт за 2012 г.[2], Stevie Award за най-добра PR агенция на годината в Европа за 2011 г.[3], Bright Awards за Агенция на годината 2010 и 2011 г.[4] и много други. Компанията е Superbrands в България през 2006, 2007, 2009 и 2012 г.[5], а през 2006/2007 г. беше първата PR агенция, която достига до финал в категория: Най-добра PR агенция на Stevie Awards в света.

През 2004 г. компанията основава M3 Communications College[6], частен колеж

#M3 Communications Group #Максим Бехар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"