Актьор съди "Семейство Симпсън" за 250 млн. долара - откраднали му образа

Актьор съди "Семейство Симпсън" за 250 млн. долара - откраднали му образа
Франк Сиверо
A A+ A++ A

Франк Сиверо - един от актьорите във филма на Мартин Скорсезе "Добри момчета", поиска 250 млн. долара от студио "Фокс Телевижън" за това, че са плагиатствали образа на неговия герой в анимационния филм "Семейство Симпсън".

Според иска, внесен в съда, Сиверо заявява, че продуцентите на "Семейство Симпсън" са му обещали да направят филм с него, но не са си изпълнили обещанието, а вместо това са го използвали, за да създадат анимационен образ на мафиот. В "Добрите момчета" Сиверо изпълнява ролята на мафиота Франки Карбоне.

В исковата молба се казва още, че продуцентите са откраднали неговия образ от филма, за да създадат Луи - член на мафиотско семейство в Спрингфийлд - измисления град, в който живее семейство Симпсън.

Сиверо иска 250 млн. долара общо, като от тях 50 млн. долара обезщетение за кражба на неговия образ, 100 млн. долара за кражба на неговата "конфиденциална" идея. "Семейство Симпсън" е държи рекорд за дълголетие с 26 сезона. За момента няма никакъв коментар от "21st Century Fox", дъщерна фирма на която е "Fox Television Studios".

#Семейство Симпсън #актьор #съд #Фокс #Мартин Скорсезе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"