Борислава Латинова не е била обискирана

Борислава Латинова не е била обискирана
Борислава и баща й Снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

Не е имало обиск на 20-годишната студентка Борислава Латинова, съобщи служителката на Четвърто РПУ-София Нели Върбанова, която беше обвинена в непристойни действия спрямо младата жена.

Латинова се оплака, че полицайка е превишила правомощията си при спиране на кола за проверка и претърсване на бул."Свети Наум" в София. Служителката е оставила гола от кръста нагоре младата жена в присъствието на колегите си и случайни минувачи, освен това "проверила" и интимните части на студентката.

Полицай Върбанова обясни, че 20-годишната студентка има регистрация за кражба в МВР от преди години. Тя заяви, че няма обяснения за твърденията на Борислава, относно начина, по който, според нея е била извършена проверката, нито за мотива й.

"Минах на полиграф по собствено желание, защото това е най-бързият начин да докажа, че казвам истината", обясни Върбанова пред БНР.

Полицайката разказа, че е претърсила единствено чантата на 20-годишната студентка, както и якето й, което жената е съблякла доброволно. След това момичето е било закарано в Четвърто районно полицейско управление, заедно със своите спътници, за да даде писмени сведения за това, какво е правило по това време на денонощието в района, където е била спряна колата.

В отговор на въпрос дали ще заведе дело за клевета срещу 20-годишната студентка, Нели Върбанова отказа да отговори, като се мотивира, че това е тема на разговор между нея и нейния адвокат.

 

#Борислава Латинова #София #Нели Върбанова #проверка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници