Ще има нови преговори между ГЕРБ - Реформаторите - Патриотите

Ще има нови преговори между ГЕРБ - Реформаторите - Патриотите
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

В 14.00 часа в стаята на ГЕРБ в НС ще започне трипартийна среща между преговорните екипи на ГЕРБ, Реформаторите и Патриотите. Новината потвърди в кулоарите на НС съпредседателят на ПФ Валери Симеонов. Ние ще отидем, категоричен бе той.

Патриотичният фронт отиват на срещата с досегашните си позиции, в които нямало промяна. Валери Симеонов не се притеснява от мнението на лидера на ЕНП Жозеф Дол, който според него бил невъзпитан. За пример той посочи как Дол сложил ръката си върху десния крак на столичния кмет Йорданка Фандъкова. Той най-безцеремонно си позволява да се меси във вътрешните работи на трета държава, възмути се Симеонов.

Той е категоричен, че патриотите няма да отстъпят от програмата си и не са се отметнали от мнението си за тройна коалиция. Ние смятаме, че у нас думата тройна коалиция е мръсна дума, подчерта Валери Симеонов. По думите му най-важното е да се изпълнява програмата на следващото управление. Когато програмата спре да се изпълнява, няма да го подкрепяме, отново заяви лидерът на НФСБ.

За КТБ той коментира, че вчерашното заседание на временната бюджетна комисия е било унизително. За мен остана без никакво съмнение, че БНБ е абдикирала от задълженията си и БНБ няма да направи абсолютно нищо, за да спаси банката, смята Валери Симеонов.

Предварително централната банка не е направила нужния контрол. Това е довело и до кризата в банката. БНБ трябва да направи всичко, за да оздрави или спаси банката, защото фалитът може да се окаже фатален за цялата банкова система, смята Симеонов.

#Йорданка Фандъкова #КТБ #БНБ #Валери Симеонов #Патриотичен фронт #реформаторски блок #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »