Бареков: Накрая ГЕРБ ще операт пешкира

Бареков: Накрая ГЕРБ ще операт пешкира
Николай Бареков Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

От утре ГЕРБ като мандатоносител ще носи пълната отговорност пред българския народ за избора на новото правителство и тя, заедно с Борисов като премиер накрая ще операт пешкира, коментира лидерът на „България без цензура Николай Бареков пред Би Ти Ви.

"Толкова много министри не е имало в нито едно правителство на прехода и такъв „сбирщайн“ от различни идеологически идеологеми и партии - има крайно леви, крайно десни, всякакви в дясно и ляво са се събрали там, само център няма", посочи Бареков.

Той обясни, че тезата на БДЦ от началото до ден днешен е, че желае да подкрепи правителство с мандата на спечелилата най-много гласове на изборите партия и стабилен кабинет в център-дясно.

"Обявената готовност за подкрепа и за да не влязат безпринципни личности, както и ДПС във властта. Сега ДПС я няма във властта, освен ако не е влязла през задния вход чрез Георги Първанов", коментира лидерът на „България без цензура“.

Бареков призна, че не е оптимист за този кабинет. Той каза още, че в петък сутринта групата на Българския демократичен център ще вземе окончателното си решение дали да гласува за правителството.

#ГЕРБ #Николай Бареков #Бареков #правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"