МВР: Племенникът на Росен Плевнелиев е нарушил закона

МВР: Племенникът на Росен Плевнелиев е нарушил закона
Станислав Плевнелиев
A A+ A++ A

Племенникът на президента Росен Плевнелиев, Станислав Плевнелиев е нарушил закона, съобщиха от пресцентъра на МВР в Благоевград.

22-годишният Станислав беше арестуван на кръстовище в Благоевград на 15 октомври. Според полицаите минал на червен светофар. След прекарани часове в ареста, младежът обяви, че е бит, а полицията и прокуратурата започнаха проверка. Проверката на полицията по случая е показала, че на младежа е съставен акт за административно нарушение по Закона за движение по пътищата.

"Поради неизпълнение на полицейско разпореждане и съзнателно пречене на полицейски орган да изпълнява задълженията си по служба, на Станислав Плевнелиев е съставен акт по Закона за МВР, за което е доведен в 01 РУП-Благоевград. Лицето не е привеждано в помещение за задържане, като административното оформяне на необходимите документи е осъществено в кабинет, след което лицето незабавно е освободено", твърдят от полицията.

По-рано бе съобщено, че двама полицаи от Благоевград са наказани заради ареста на племенника на президента - Станислав. Служителите от Първо районно управление в града ще бъдат наказани с порицание, но не заради обвиненията, че са били младежа, а заради дисциплинарни нарушения. 

 

 

#Росен Плевнелиев #Станислав #Благоевград

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"