Корман Исмаилов чака етническа ескалация

Корман Исмаилов чака етническа ескалация
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Председателят на "Народна партия свобода и достойнство" Корман Исмаилов заяви по повод скандалното назначаване на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната, че според него проблемът е в етническата неприязън и можем да очакваме ескалация на тази конфронтация.

Припомняме, че при провела се в сряда вечер среща между ГЕРБ и Патриотите в Министерски съвет съпредседателят на коалицията Валери Симеонов заяви, че ще изчака Бойко Борисов да вземе решение относно назначаването на Орхан Исмаилов и за пореден път подчерта, че не могат да приемат назначаването на представители на партии, изградени на етнически принцип или пък на такива, за които има много основателни съмнения, че обслужват външни интереси.

Това са внушения и абсолютни лъжи, заяви Исмаилов в ефира на ТВ7 и категорично отрече неговата партия да е огледален образ на ДПС.

"Скандалът е в името, че не е Иван, а е Орхан. Тази реакция беше очаквана, живеем в безпочвена и неадекватна политическа реалност", категоричен е Исмаилов.

Исмаилов няма никакво основание да се оттегля, категоричен е Корман Исмаилов. Целият Реформаторски блок застава зад него.

По думите му това разномислие не може да разклати коалицията, а само неизпълнението на заложената програма.

#Корман Исмаилов #ДПС #Орхан Исмаилов #Валери Симеонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"