Не е възможно Сертов да е в чужбина, смята Алексей Петров

Не е възможно Сертов да е в чужбина, смята Алексей Петров
Алексей Петров Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Нека хората да спрат да фантазират по темата "Сертов", няма как да е в чужбина, след като международният му паспорт е при жена му, заяви Алексей Петров в студиото на Нова телевизия и подчерта, че е сигурен в това, защото видял документа с очите си, съпругата на Сертов - Емилия го показала.

Съпругата на Петко Сертов се обади по телефона в студиото и потвърди, че паспортът е в дома й. 

"Петко Сертов не е болен от рак. Той имаше много идеи, щяхме заедно да ги реализираме. Той не ме е назначил в ДАНС, а ме преназначи. Иначе трябваше да бъда освободен", каза Алексей Петров.

Петров каза също, че Петко Сертов никога не е спирал каквато и да е разработка докато е бил на поста.

"Вярно е, че имаше две групи една срещу друга при създаването на ДАНС, аз няма да давам оценка на тях. Сега след изчезването на Сертов, може да се окаже, че неговата група е защитавала интереса на страната ни", каза още Алексей Петров.

Той даде за пример Румъния, където има успехи в борбата с престъпността. Според него, успехът на румънците се дължи на факта, че там се работи по модел. Преди време и в  ДАНС са се опитвали да създадат такива модели. Алексей Петров бе категоричен, че не познава депутатът от ДПС Делян Пеевски.

 

 

#Алексей Петров #Петров #Петко Сертов #Сертов #Делян Пеевски #ДАНС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници